Solar

Zonnepanelen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel bedrijfsmatig als bij particulieren worden complete installaties gemonteerd om de energierekening te reduceren. In kassen en op bedrijfsruimten is het mogelijk om zonnepanelen te installeren.

Kaderloze, transparante  zonnepanelen zijn te monteren in het aluminium kasdek systeem. Onafhankelijk van ieder merk en type kas is het mogelijk zonne-energie op te wekken. De transparante panelen zorgen er voor dat u onder de panelen toch nog enigszins buitenlicht binnen krijgt. De maten van de zonnepanelen zijn voor iedere maat leverbaar.

Voor bedrijfsruimten, schuren en dergelijke  worden z.g. omkaderde panelen toegepast. Het paneel is dan al gemonteerd in een soort aluminium cassette. Door middel van een aluminium montagesysteem worden deze cassettes aan het dak verankerd.

Ons eigen bedrijfspand is sinds juni 2022 ook voorzien van meer dan 100 zonnepanelen. Ook is alle verlichting in het pand uitgevoerd als LED verlichting. Batist werkt zo meer aan de verduurzaming van de wereld waarin wij leven.