Bouwen

Jarenlange bouwervaring in binnen- en buitenland zorgt er voor dat Batist Kassenbouw een betrouwbare partner is om ieder kassenbouw project te realiseren. Van A tot Z is bekend hoe een project moet worden aangepakt. Welke medewerkers en welke machines moeten worden ingezet. De strakke planning is onze leidraad.

Batist Kassenbouw is gespecialiseerd in de realisatie van tuincentra. Wereldwijd zijn al vele tuincentra gebouwd voor diverse hoofdaannemers. Daarnaast zijn alle voorkomende kastypen zoals Venlokassen, Max-Air kassen, breedkappers en ook bedrijfsruimten in goede handen bij Batist Kassenbouw.

Het jonge machinepark is modern, goed onderhouden en volledig afgestemd op de voorkomende werkzaamheden. Alle rupshoogwerkers zijn uitgevoerd met z.g. rubber pads zodat deze geen schade kunnen aanrichten aan betonvloer.  U zult bij Batist Kassenbouw geen hoogwerkers vinden met stalen rupsen. Ook zijn de motoren de schoonste in de markt.

Voor buitenlandse projecten zorgt Batist Kassenbouw bovendien voor een zorgvuldige correspondentie met de buitenlandse instanties. Vaak in nauwe samenwerking met de hoofdaannemer. Voor iedere lidstaat in de EU gelden weer specifieke eisen om werkzaamheden uit te mogen voeren.

De veiligheid van onze medewerkers staat bovenaan. Werken op hoogte en werken met staal, aluminium en glas brengt gevaren met zich mee. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor VCA en “Werken op Hoogte”

Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Ook in mindere tijden is de kwaliteit bij Batist Kassenbouw hoog in het vaandel blijven staan.